ETEERISET ÖLJYT

RAVINTOLISÄT

YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

 


ETEERISET ÖLJYT

 

Young Livingin itsenäisenä jälleenmyyjänä edustan 100% puhtaita, muokkaamattomia eteerisiä öljyjä, sekä niihin pohjautuvia monia muita päivittäisiä tuotteita; huippulaatuiset ravintolisät, kasvipohjaiset luonnonmukaiset kosmetiikkatuotteet, vauvojen/herkän ihon tuotteet, kodinhoitotuotteet, henkilökohtaisen hygienian tuotteet ja parabeenittomat ja formaldehydittomat Savvy Minerals–mineraalimeikit.

 

Näiden turvallisten ja tehokkaiden luonnonlahjojen avulla yhdessä muiden terveellisten elintapojen kanssa, autamme elimistöämme pysymään tasapainossa, jotta se voi toimia, niin kuin terveen kehon ja mielen kuuluu toimia


Tutustu Young Livingiin, sen tuotteisiin ja niiden käyttöön ja ota ne mukaan elämääsi. Eteeristen öljyjen vaikutus ja tehokkuus yllättää aina, eikä sitä voi kun hämmästellä itsekseen: ”Miksi en ole kuullut näistä aikaisemmin?" 


Eteerisiä öljyjä hyvinvoinnin tueksi! 


Young Living Essential Oils on maailman johtava eteeristen öljyjen valmistaja. Sen yli 25 vuoden tutkimukset luonnosta saatavista raaka-aineista takaavat sinulle 100% turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon itsesi ja läheistesi terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. 


Young Livingin eteerinen öljy on hyvin korkealaatuista, ja sitä saadaan höyrytislaamalla kasveista, juurista, kukista ja puista sekä kylmäpuristamalla hedelmien kuorista. Eteeriset öljyt ovat kasvirauhasten tuottamia, haihtuvia ja tuoksuvia öljyjä. Aito 100% eteerinen öljy saadaan yhdestä kasvilajista, eikä siihen ole lisätty mitään kemiallisia jatkeita. 


Keinotekoisesti valmistetut öljyt eivät missään nimessä vastaa ominaisuuksiltaan aitojen öljyjen tehoa ja vaikutusta. Eteeristen öljyjen laatuun vaikuttavat myös kasvin oma perusrakenne, kasvuolosuhteet, maan ravinteiden ja valon laatu, sekä ilmasto.


Young Livingin elämäntapa ja tuotteet ovat auttaneet jo monia tuhansia ihmisiä ympäri parantamaan elämänlaatuaan. Huomaathan, että eteeriset öljyt eivät paranna, tai estä sairauksia, koska ne ovat kosmetiikaksi luokiteltuja tuotteita. Silti esim tuoksun kautta meidän kehomme voi reagoida monenlaisiin asioihin, jotka taas vaikuttavat meidän hyvinvointiimme. Meillä kaikilla on  mm. tuoksumuistoja 💛

 

Ihminen on kokonaisuus, jonka ihminen tiesi jo 4500eKr. He hoitivat itseään luonnollisesti kasveilla ja yrteillä ja sen vuoksi myös Young Living tarjoaa sinulle puhtaat luonnontuotteet suoraan kasveista. Meillä on tänä päivänä aivan samat mahdollisuudet, kuin ihmisillä jo tuhansia vuosia sitten.


Tuotteet: Eteeriset öljyt, ravintolisät, hygieniatuotteet, diffuuserit, hierontaöljyt, kauneudenhoitotuotteet, mineraalimeikit, vauvatuotteet.


Ota yheyttä minuun jos haluat tietää, miten voisit lähteä omalle  hyvinvointimatkallesi Young Livingin elämäntapaa noudattaen ja näitä ihmeellisiä luonnonantimia käyttäen. Autan ja ohjeistan mielelläni, sekä kerron omia kokemuksiani öljyistä! Suojelemme samalla myös herkkää luontoamme, kun emme käytä synteettisiä kemikaaleja.


Young Livingin on myös elämäntapa. Se voi olla harrastus, toinen työ, tai päätyö. Sillä voit ansaita juuri sen verran, mihin olet valmis ja miten paljon olet valmis tekemään töitä. Jos liityt kauttani mukaan, niin saat minut matkakumppaniksesi ja autan sinua matkalla siihen korkeimpaan parhaaseen, mitä sinä itsellesi ja itsesi kautta maailmalle haluat. Työn joudut silti tekemään itse.

Oman jäsentilisi ja tilauksesi  pääset tekemään osoitteessa www.youngliving.com ja tilausta tehdessäsi voit valita joko asiakastilin, tai jäsen/jälleenmyyjätilin (ilman jälleenmyyntivelvoitetta), jolloin saat -24% edullisemmin tuotteet ja monia muita jäsenten etuja. Tilaa kerran, tilaa kaksi kertaa, tai ota elämäntavaksi.

 

Olen iloinen, jos käytät jäsennumeroani kohdassa, missä kysytään, että suositteliko sinulle joku näitä tuotteita. Numeroni on 2165277 ja se laitetaan sekä sponsori-, että suositteljakohtiin. Silloin saat minut henkilökohtaiseksi neuvojaksi tuotteiden käytölle ja tälle matkalle juuri siten, kuin itse haluat.

 

HUOMIO! Kaikki tieto on tarkoitettu vain opetustarkoitukseen. Muista: En ole terveydenalan ammattilainen ja kaikki täällä esitetty on omaa, tai tuttavien kokemukseen perustuvaa ja ei voi korvata lääketieteellistä hoitoa.


Jakamalla kokemuksia eteeristen öljyjen käytöstä on erittäin tehokas tapa oppia hyödyntämään näitä arvokkaita luonnonlahjoja. Tietäen tämän, voimme kontrolloida meidän omaa terveyttämme. Tuotteet ja mainitut tekniikat eivät ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai estämään mitään tautia tai sairautta. 


Kaikki kirjoittamamme sisältö on omaa henkilökohtaista kokeilua. Jos kokeilet itse, se on 100% sinun omalla vastuullasi.

 

 

 

RAVINTOLISÄT

 

Jos ravintolisät on sulle uusi juttu, näistä terveydentekijöistä kannattaa aloittaa, kun on aika puhua tästä aiheesta muille tai jos itse lähdet kokeilemaan ja testaamaan.


Ja kellään muulla valmistajalla ei ole imeytymistä valtavasti edistäviä eteerisiä öljyjä mukana ravintolisissä! Kaikkea mahdollista ei siis tarvitse tietää näistäkään ennen kuin voi aloittaa.


TERVEYDEN KIVIJALKA

1 Antioksidantit ja aminohapot (vanheneminen, solujen terveys ja monet muut terveyshyödyt) = NINGXIA RED 30 - 60 m/päivä tai 120 ml, jos erikoistilanne https://www.youngliving.com/fi_FI/products/ningxia... 

2 Rasvaöljyt (omegaöljyt) = OMEGAGIZE 2 aamulla ja 2 illalla https://www.youngliving.com/fi_FI/products/omegagi... 

3 Entsyymit (ruoansulatus ja vatsa) = ESSENTIALZYME-4 2 ennen lounasta tai sen aikana, 2 ennen päivällistä tai sen aikana (aina kaksi eriväristä kapselia) https://www.youngliving.com/en_US/products/essenti... 

4 Probiootit (suolisto) = LIFE9 1 illalla ennen nukkumaanmenoa https://www.youngliving.com/fi_FI/products/life-9 

5 Päivittäinen puhdistus = LEMON vähintään 1 tippa/1 l vettä

 YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

 

Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen on perustanut rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä, ja alkoi etsiä tietoa ravinnosta ja luonnonlääkkeistä. Gary alkoi myös käyttämään eteerisiä öljyjä omaan tilanteeseensa. Hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin, jonka johdosta hän kiinnostui opiskelemaan kaiken mahdollisen eteerisistä öljyistä ja kasvien voimasta meidän hyvinvointimme tukena.


Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta. 

Lähde: Gary Youngin kotisivut.

 

Dr. Gary Young ja hänen vaimonsa Mary arvostavat laatua. Jokainen öljypullo käy läpi useat eri laboratoriotutkimukset, ja se  lähtee asiakkaalle vain, jos se täyttää Gary Youngin laatuvaatimuksen.


YOUNG LIVING: Kelpuutamme vain parasta. Käytämme parasta laatua olevia eteerisiä öljyä kaikissa tuotteissamme, jotta voimme parantaa jokapäiväisen elämämme laatua. Siinä eroamme muista. Modernien eteeristen öljyjen edelläkävijänä, yrityksemme tekee kaikkensa  varjellakseen jokaisen valikoimassamme olevan öljyn puhtautta ja sen aktiivisia ainesosia. Siemenestä sinettiin prosessin myötä takaamme, että käyttämiesi tuotteiden laatu on paras mahdollinen.


SIEMENESTÄ SINETTIIN PROSESSI
Siemen Käytämme ainoastaan korkealaatuisia kasveja, kun istutamme, hoidamme ja korjaamme sadon. Tietomme perustuu tutkimuksiin, kenttätyöhön, paikanpäällä suoritettavaan sertifiointiin ja yhteistyöhön yliopistojen kanssa. 


Kasvattaminen
Käytämme mittaavaa tietouttamme ja tiukkoja laatunormeja kasvien kasvattamisesa omilla maatiloillamme. Näin saamme niistä parhaan mahdollisen vaikutustehon. Toimimme läheisessä yhteistyössä viljeliöiden kanssa varmistaaksemme, että hekin noudattavat samoja standardeja ja asiantuntemusta.


Tislaus
Omat uuttomenetelmämme, mm. hellävaraisesti tehty höyrytislaus, takaavat, että kaikki tärkeät ainesoat säilyvät öljyissä.


Testaus
Tinkimätön laatutestaus, sekä puolueettomien osapuolten suorittamat tarkastukset varmistavat, että tuotteet täyttävät ja ylittävät Young Livingin omat puhtaus ja laatustandardit.


Sinetti
Jokainen pullo sinetöidään ultramodernissa valmistuslaitoksessa. Pullot ovat meripihkan väristä lasia, joka antaa öljyille suojan valolta. Pakkauslaitteisto edustaa uusinta tekniikkaa. Näin takaamme jokaisen kotiisi saapuvan eteerisen öljyn laadun.

 

YHTEYSTIEDOT JA ETUSIVU