AROMAHIERONTA

RAINDROP -HOITO

 

 

Aromahieronta on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa eteeriset öljyt vaikuttavat ihmiseen ihon ja hengityselinten välityksellä. Aromahieronnassa käytetään tehoaineina kasveista saatavia eteerisiä, eli haihtuvia öljyjä pohjaöljyyn sekoitettuna. Eteeristen öljyjen ja kevyiden hierontaliikkeiden avulla edistetään terveen elimistön toimintoja.

 

Hieronta perustuu kehon kykyyn imeä öljyä ihon, tai hengityksen kautta verenkiertoon. Koska eteeriset öljyt imeytyvät hieronnan aikana ihon kautta elimistöön, toimivat ne kehossa solutasosta lähtien. Lisäksi eteeriset öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen.

 

Hieronnassa käytettävillä tuoksuilla on oma tehtävänsä. Jokainen niistä vaikuttaa kehoomme eri tavalla. Hoidon tavoitteena on voimistaa kehon luonnollista parantumiskykyä, helpottaa kipuja ja särkyjä sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Käytän hieronnassa ainoastaan öljyjä, jotka eivät sisällä parfyymeja, mineraalirasvoja, säilöntäaineita tai alkoholia. Käytettävät eteeriset öljyt ovat Young Livingin puhtaita luonnontuotteita.


Aromaterapiahieronnan tarkoitus on rentouttaa asiakas, imeyttää eteeriset öljyt ja vilkastuttaa lymfanestekiertoa. Eteerinen öljy imeytyy ensin ihon kautta syvemmälle kudokseen ja päätyy sieltä lymfanestekierron kautta verenkiertoon ja sitä kautta kaikkialle elimistöön. Kehon pehmytkudoksia käsitellään kevein sively- ja paineluottein. Hieronnassa yhdistetään sidekudos-, lymfa- ja klassisen hieronnan otteita, mutta hieronta tehdään paljon hellemmin käsin kuin klassinen hieronta.

 

Asiakas on hoidon alussa alushoususillaan vatsallaan hierontapöydällä lämpimästi peiteltynä. Ensin käsitellään lempein rentouttavin ottein selkä ja jalat takaa. Asiakas kääntyy ja hoitaja etenee ensin jaloista käsiin ja lopuksi tehdään kasvojen ja päänahan hieronta. Vatsaa hierotaan vain, mikäli asiakas sitä haluaa, mutta vatsan hierominen olisi erittäin suositeltavaa lymfanestekierron vuoksi. Aromahieronta on kokemuksena rentouttava ja miellyttävä, jossa rauhallinen hieronta yhdistettynä eteeristen öljyjen hyväätekevään vaikutukseen parantaa kehoa, mieltä ja henkeä. Tuoksut ja hieronta yhdessä koskettavat haju- ja tuntoaistejamme, jotka välittävät viestejä hyvinvoinnista koko olemukseemme eheyttäen tunteita sekä tasapainottaen kehoa. Eteeriset öljyt imeytyvät tehokkaasti ihon läpi elvyttäen samalla mm. pintaverenkiertoa ja soluaineenvaihduntaa. Rauhoittavan musiikin soidessa taustalla aromaterapiahoito on erittäin rentouttava ja varsinainen hoitokerta on noin tunnin mittainen, jolloin käsitellään koko keho päästä varpaisiin.


Hoito ei sovi henkilölle, jolla on sairauksia; syöpä, vakavia sydänsairauksia, vakavia mielenterveyshäiriöitä, skitsofreniaa, tai psykoottisia sairauksia. Hoidettava sitoutuu kertomaan hoitajalle psyykkiset, sekä fyysiset sairaudet, jotka voivat estää hoidon, tai vaikuttaa siihen. Mikäli lääkäri on kieltänyt hieronnan, ei myöskään aromahieronta sovi.

 

 


RAINDROP –HOITO


Raindrop -hoidossa yhdistyvät Young Livingin korkealaatuiset, muokkaamattomat 100% puhtaat eteeriset öljyt, Vitaflex tekniikka ja hieronta.


Vitaflex pisteiden käsittely stimuloi kehon kaikkia toimintoja, ja energiaa vapautuu pisteitä paineltaessa. Tämä sähköinen lataus kulkee hermoratoja pitkin kehossa oleviin tukoskohtiin.


Vitaflex yhdistettynä terapeuttisen tason öljyihin tukee kaikkia kehon toimintoja, koska öljyt kulkeutuvat jokaiseen soluumme tasapainottaen ja harmonisoiden kehoamme. Hoito puhdistaa hyvin voimakkaasti. Emme hoida sairauksia, vaan tuemme elimistön tervettä toimintaa. Öljyt vaikuttavat positiivisesti verenkiertoon, lihaksiin ja mielialaan. Hoito tehdään hoitopöydällä jalkapohjiin ja selkään


Hoito ei sovi raskaana oleville. Hoitoon ei voi tulla, mikäli selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus, eikä flunssan tai muun tarttuvan sairauden aikana. Hoitoa ei suositella myöskään syöpäpotilaille hoitojen aikana, ei alkoholi- tai huumeriippuvaisille, tai jos on sydänsairauksia, verisuonitukoksia, vakavia mielenterveyshäiriöitä, skitsofreniaa, tai psykoottisia sairauksia. Hoidettava sitoutuu kertomaan hoitajalle psyykkiset, sekä fyysiset sairaudet, jotka voivat estää hoidon, tai vaikuttaa siihen.


Hoito kestää noin tunnin ja öljyjen vaikutus iholla vaikuttaa jopa seuraavan viikon ajan. Hoito tehdään hoitopöydällä
Raindrop Technique© on D. Gary Youngin ja Young Living Essential Oilsin rekisteröity tuotemerkki.